Päivä 4!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivä 4!

Taas on uusi päivä ristiniemessä. Tänään olemme kerenneet tehdä vaikka ja mitä :) Ensin aamupala, sitten laudes ja sitten päästiin vähän kisailemaan :) Leiriskaba oli tänään tunnelipallo, se oli kaikkien milestä hauskaa ja mukavaa!

Tämän jälkeen olikin jo oppitunnin aika :) Aiheena  pyhä henki.

Oppitunnin jälkeen lähdimme osan porukan kanssa pelaamaan koppista. Välillä oli isoset vastaan leiriläiset ja välillä oli erilaiset ryhmäjaot. Kaikilla oli hauskaa eikä kukaan suuttunut ja kun oli juostu jonkun aikaa pitkin lentopallokenttää pääsimme medikseen. Oli ihana vain rauhoittua ja kuunnella kun joku lukee satua ja musiikkia soi taustalla.

Sitten oli taas opiskelun vuoro. Tämän jälkeen olikin isospiilo. Isoset olivat menneet piiloon ja heillä oli mukanaan lappuja. Sitä nopeammin löysit isosia, sitä enemmän sait pisteitä. Joku isonen kiipesi puuhun ja toinen meni laiturin alle piiloon, kukaan ei oikeen ollut helpossa piilossa mutta kyllä leiriläiset olivat eteviä ja löysivät isoset. Leikin loputtua pääsimme grillaamaan makkaraa nuotiolle. Päivä on ollut niin vauhdikas että hyvä jos edes mukana pysyy  :D, iltahartauden jälkeen olikin jo nukkumaan meno aika :) Huomenna viimeinen kokonainen päivä. Viikko mennyt niin nopiaa tahtia että huhhuh :)