Kirje sinulle, joka olet menettänyt rakkaan ihmisen

Kirje sinulle, joka olet menettänyt rakkaan ihmisen

Suru ei kysy lupaa. Se on tullut elämääsi ja muuttanut sitä.
Olimme mukana surussasi sinä hetkenä, jolloin läheisesi siunattiin lepoon. Aikaa on kulunut, mutta suru on yhä seurassasi. Yhdessä jaettu suru on helpompi kantaa.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden keskustella toisten samassa tilanteessa olevien kanssa seurakunnan työntekijän johdolla. Ryhmässä voidaan kulkea hetken matkaa toisten rinnalla surussa.

Sururyhmiä on syksyllä 2018 tarjolla kaksi:

Ensimmäinen ryhmä kokoontuu Kotkan seurakuntakeskuksen nuortentilassa,  Arkku  (Mariankatu 14 ) keskiviikkoisin 26.9., 10.10., 24.10. ja 31.10. klo 16.00 – 17.30. Tarvittaessa ryhmä kokoontuu vielä yhden kerran yhdessä sovittuna aikana.
Ohjaajina toimivat pastori Jukka Lopperi ja diakonissa Anna-Stina Tulokas.
Ilmoittautumiset 20.9. mennessä Jukka Lopperi p.041 – 462 6201.

Toinen ryhmä kokoontuu Karhulan seurakuntakeskuksen alasalissa (Karhulantie 33) torstaisin 18.10., 1.11., 15.11. ja 29.11. klo 17 - 18.30.
Ohjaajina toimivat pastori Tuomi Larvi ja diakoni Elisa Järvimäki. Ilmoittautumiset 15.10. mennessä Tuomi Larvi p. 044- 762 9488

On tärkeää, että olet mukana jo heti ensimmäisellä ryhmän kokoontumiskerralla.

Olet myös lämpimästi tervetullut Pyhäinpäivän tilaisuuksiin, joissa muistetaan vuoden aikana kuolleita ja sytytetään kynttilät heidän muistolleen.
Tarkemmat tiedot tilaisuuksista näet kirkollisista ilmoituksista tai seurakunnan kotisivuilta www.kotka-kyminseurakunta.fi

Taivaan Isän siunausta toivottaen,

Sururyhmäohjaajat