Ilmoittautuminen vuoden 2018 rippikouluun

Ilmoittautuminen vuoden 2018 rippikouluun

Voit ilmoittautua rippikouluun 18.9. klo 16 alkaen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 13.10.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

• Valitse ilmoittautumislomakkeeseen 5 mieluisinta rippikouluvaihtoehtoa. Siihen, mihin rippikouluryhmään sinut sijoitetaan, vaikuttaa toiveesi ja ilmoittautumisjärjestyksen lisäksi se, että koetamme saada kaikille leireille saman verran tyttöjä ja poikia. Rippikouluryhmän koko on 25 henkeä, eikä siitä voida poiketa kovin paljoa. Emme pysty välttämättä toteuttamaan ensimmäistä tai toistakaan rippikoulutoivettasi, varauduthan siihen.

• Jos sinun on päästävä jollekin tietylle leirille, muista ilmoittautua heti, kun ilmoittautuminen alkaa ja perustella toiveesi hyvin!

• Voit toivoa pääsyä samaan rippikouluun yhden kaverisi kanssa. Tämä tapahtuu niin, että toinen teistä ilmoittautuu ensin, ja saa lomakkeen lähetettyään kaverikoodin, jonka toinen ilmoittaa oman ilmoittautumisensa yhteydessä kohtaan kaverikoodi. Syötettyäsi kaverikoodin muista painaa nappia ”hae”!

• Voit tulla ilmoittautumaan yhdessä työntekijän kanssa Langinkosken kirkon Toivonsaliin maanantaina 18.9. klo.16-18 välisenä aikana.

• Omassa koulussasi on ripari-info, jolloin seurakunnan työntekijä on siellä paikalla. Silloin saat lisäinfoa ilmoittautumisesta. Infot ovat kouluilla viikoilla 34-36.

• Kaikkiin rippikouluihin kuuluu myös ennakkoviikonloppu. Varmistathan, että senkin päivämäärät sopivat sinulle

MUUTA TÄRKEÄÄ TIETOA

• Rippikoulun suorittamiseen kuuluu muitakin kokoontumisia, niistä saat tiedon valintakirjeessä viikolla 44.

• Rippikouluryhmät kokoontuvat ensimmäistä kertaa marraskuussa.

• Rippikoululeirien ruokamaksu on 120€ ja päiväkoulun 55€. Rippikoulu laskutetaan etukäteen ennen pidempää leirijaksoa. Jos perheelläsi on ongelmia rippikoulumaksun kanssa, otathan yhteyttä.

• Huomaathan, että leirijaksoilta ei voi olla pois. Jos sinulla on tulossa ensi vuonna tärkeitä perhejuhlia, kisoja tai ulkomaanmatkoja niin katsothan että ne eivät satu päällekkäin toivomiesi leirien kanssa.

URHEILIJAT/MUUT AKTIIVIHARRASTAJAT:

Tutki hakuvaiheessa tarkasti leirien päivämääriä ja sinun mahdollisia pelejä/sellaisia tulevia tapahtumia joista et mielestäsi voi olla pois. Talven viikonloppu- ja kesänleiriltä ei voi olla pois minkään harrastuksen vuoksi. Siksi ole tarkkana.

Lokakuun lopussa saat tiedon siitä mihin ryhmään sinut on valittu. Tässä vaiheessa kannattaa ilmoittaa valmentajalle kaikki yhteiset päivämäärät, jotka sinulle annetaan tiedoksi. Näin valmentaja voi varautua etukäteen poissaoloosi pelistä. Hän voi mahdollisesti vaikuttaa otteluohjelmaan niin ettei pelejä ole siihen aikaan kun olet leirillä. Jos esimerkiksi samasta joukkueesta on monta samalla leirillä. Tämä info helpottaa myös valmentajan työtä. Kerro myös hänelle siinä vaiheessa, että leiriltä et voi olla pois.

Huomioi myöskin lajisi mahdolliset maajoukkueleirit. Et voi ilmoittautumisvaiheessa tietää valitaanko sinut, mutta valitsemalla leirin niin ettei tule päällekkäisyyksiä pääset helpommalla.

Jos on yhtään epäselvyyksiä mikä leiri kannattaisi valita tai sinulle on paljon kisoja tms. tulossa niin olethan yhteydessä rippikouluista vastaavaan työntekijään, niin voidaan yhdessä katsoa ja muokata sopiva paketti. Jottei rippikoulu jäisi esteiden vuoksi käymättä.