Meijän koulun syyskausi 2017 alkamassa

Meijän koulun vapaaehtoisia opettajia luokkakuvassa elokuussa 2017.

Meijän koulun syyskausi 2017 alkamassa

Vapaaehtoiset suomenopettajat ovat aloittelemassa syyskauden rupeamaansa.

Vapaaehtoiset suomenopettajat kokoontuivat Höyterin kurssikeskukseen aloittamaan syyskautta elokuussa. Suomenryhmiä on neljä eri puolilla Kotkaa. Jokaisessa ryhmässä toimii useita vapaaehtoisia opettajia, joten porukkaan on helppo tulla mukaan. Opetus tapahtuu pienryhmissä tai henkilökohtaisesti. Vapaaehtoisia suomen opettajia on tässä Meijän koulussa jo lähes viisikymmentä.

Meijän koulun suomen alkeet –ryhmät ovat kaikille maahanmuuttajille avoimia, niille voi osallistua ennen tai jälkeen virallisten suomenkurssien. Kursseilla pääsee tutustumaan tavallisiin suomalaisiin. Ryhmät ovat osa maanlaajuista Luetaan Yhdessä -verkostoa ja Kotkassa taustatukena on myös Kotka-Kymin seurakunta.

Ryhmät kokoontuvat:

- 31.8. alkaen ma ja to klo 11 -13 Kotkansaarella nuortentila Arkussa, Mariankatu 14

- 21.8. alkaen ma ja to klo 10 -12 Langinkosken kirkolla, Langinkoskentie1

- 22.8. alkaen ti ja pe klo 10 - 12 Aittakorven srktalolla, Luhtipolku 3

- 25.8. alkaen ti ja pe klo 11 - 13 Karhulan alasalissa, Karhulantie 31

Iltaryhmästä olemme saaneet toiveita ja sellainen perustetaan, jos halukkaita iltaopettajia lähtee mukaan.