Arkiruokailu

Kuva: Kirkon kuvapankki/ Aarne Ormio

Arkiruokailu

Vähävaraisten ruokailusta arkiruokailuksi.

Kotka-Kymin seurakunta järjestää tuttuun tapaan kolme avointa lounasta viikossa. Ruokailun nimi on muutettu, että nekin, jotka eivät koe olevansa vähävaraisia, mutta haluavat syödä seurassa, voisivat osallistua yhteiselle lounaalle. Seurakunnan emäntä valmistaa lounaat taitavan henkilökuntansa kanssa. Ruoka on terveellistä ja monipuolista kotiruokaa.

Arkiruokailut maanantaisin Kotkan seurakuntakeskuksella, Mariankatu 14, klo 12-13. Tiistaisin Karhulan seurakuntakeskuksella, Karhulantie 33, klo 12-13. Torstaisin Aittakorven seurakuntatalolla, Luhtipolku 3, klo 12-13. Arkiruokailu on kotiruokalounas, jonka hinta vähävaraisille on edelleen 1,50€, muut ruokailijat hinta 5€. Ruokailut alkavat 4.9.2017 ja jatkuvat viikottain.