Arkiruokailut alkavat seurakunnassa

Arkiruokailut alkavat seurakunnassa

Kotka-Kymin seurakunta järjestää tuttuun tapaan kolme lounasta viikossa. Aiemmin vähävaraistenruokailun nimellä toimineet ruokailut ovat toimivat nykyään nimellä arkiruokailu. Ruokailun nimi on muutettu, että nekin, jotka eivät koe olevansa vähävaraisia, mutta haluavat syödä seurassa, voisivat osallistua yhteiselle lounaalle. Seurakunnan emäntä valmistaa lounaat taitavan henkilökuntansa kanssa. Ruoka on terveellistä ja monipuolista kotiruokaa.

Arkiruokailut järjestetään maanantaisin Kotkan seurakuntakeskuksella, Mariankatu 14, klo 12-13. Tiistaisin Karhulan seurakuntakeskuksella, Karhulantie 33, klo 12-13. Torstaisin Aittakorven seurakuntatalolla, Luhtipolku 3, klo 12-13. Arkiruokailu on kotiruokalounas, jonka hinta vähävaraisille on edelleen 1,50€, muut ruokailijat hinta 5€. Ruokailut alkavat 4.9.2017 ja jatkuvat viikoittain.