Parikan hautausmaan kesävesijärjestelmä uusitaan

Parikan hautausmaan kesävesijärjestelmä uusitaan

Kotka-Kymin seurakunnan Parikan hautausmaan kesävedenjakelujärjestelmä uusitaan. Kunnostustyöt aloitetaan maanantaina 4.9.2017 ja ne kestävät noin kaksi kuukautta.

Kotka-Kymin seurakunnan Kierikkalassa sijaitsevan Parikan hautausmaan kesävesijärjestelmän kunnostustyöt alkavat ensi maanantaina. Kunnostuksesta vastaa Maanrakennus Weckman Oy. Parikan hautausmaan kokonaispinta-ala on 23,3 ha, mistä varsinaisessa hautausmaakäytössä on noin 10 hehtaaria. Parikan hautausmaa on suurin seurakunnan hautausmaista. Parikalla on vuosittain lähes 300 hautausta.

Kesävesijärjestämän uusimisessa hautausmaalla olevia kulkukäytäviä avataan putkistojen laittamiseksi. Uusimisessa putkistot ja hanat uusitaan kokonaan. Työt aloitetaan hautausmaan perältä jatkuen kappelille päin. Remonttialueen käytävillä liikuttaessa on syytä liikkua varoen.

Kesävesijärjestelmän uusiminen ei vaikuta hautausmaan toimintaan tai varsinaisiin hauta-alueisiin. Vedensaannissa voi olla katkoksia järjestämän uusimisen aikana. Yleisö-wc:stä on mahdollista hakea vettä tarvittaessa.