Kerhotoiminnasta harrastus kouluikäiselle

Viime keväänä kokoontunut prinsessakerho sai tytöt liikkeelle.
Kuva: Erkko Vuorensola

Kerhotoiminnasta harrastus kouluikäiselle

Kotka-Kymin seurakunta järjestää kouluikäisille 7–14 -vuotiaille kerhotoimintaa. Seurakunnan säännöllinen kerhotoiminta on hyvä harrastusmuoto kouluikäiselle. Kerhoja järjestetään eri puolilla kaupunkia erilaisilla teemoilla esimerkiksi kokki-, liikunta-, näytelmä ja toimintakerhoja.

Kerhotoiminnan lähtökohtana on tarjota mielekästä toimintaa varhaisnuorille antaen kokemuksia ryhmätoiminnasta ja vahvistaa tunnetta seurakuntaan kuulumisesta. Kerhot kokoontuvat syys- ja kevätlukukausilla ja ne on suunnattu pääosin alakouluikäisille tytöille ja pojille.
Seurakunnan säännöllinen kerhotoiminta on hyvä harrastusmuoto kouluikäiselle. Kerhoja järjestetään eri puolilla kaupunkia erilaisilla teemoilla esimerkiksi kokki-, liikunta-, näytelmä ja toimintakerhoja. Kaikki seurakunnan järjestämät kerhot löydät osoitteesta https://www.kotka-kyminseurakunta.fi/7718-kerhot.
Seurakunnan kerhot ovat maksuttomia ja ne käynnistyvät tänä syksynä viikolla 38. Kerhoista ainoastaan kokkikerhoihin ilmoittaudutaan 11.–17.9.2017 välisenä aikana osoitteessa www.kotka-kyminseurakunta.fi/8126 tai puhelimitse arkisin klo 9-15 p 044 752 9529. Jokaiseen kokkikerhoon mahtuu 12 kerholaista. Muut kerhot ovat avoimia ja niihin voi tulla mukaan ilman erillistä ilmoittautumista.
Kerhot kokoontuvat suurimmaksi osaksi kouluilla ja seurakunnan tiloissa. Ohjaajina toimii seurakunnan kerhonohjaajakoulutuksen käyneitä nuoria ja seurakunnan työntekijöitä. Kerhon aikana seurakunnan kerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja.