Suomalaista sävelten ja sanojen runoutta su 24.9. klo 16 Langinkosken kirkon Toivonsalissa

Kotka-Kymin seurakunnan musiikkityön järjestämät suositut kahvikonsertit jatkuvat jälleen syyskuussa.

Luvassa on monenlaista musiikkia suomalaisten sävelten kautta jazziin.
Syksyn ensimmäisessä konsertissa sunnuntaina 24.9. klo 16 Langinkosken kirkon Toivonsalissa (Langinkoskentie 1) esiintyvät Marjo Kaijansinkko, viulu ja piano, Johanna Tyni, sello, Jarmo Kaijansinkko, piano ja laulu sekä Hanna-Kaisa Kervinen, runonlausunta.

Suomalaista musiikkia ja runoutta sisältävässä konsertissa kuullaan sävellyksiä mm. Sibeliukselta, Kuulalta, Merikannolta ja Melartinilta.

Kervisen lausumat runot myötäilevät musiikkia ja ihmisen elämänkaarta valoineen ja varjoineen.

Konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelman hinta on 5 €
(sisältää kahvitarjoilun).