Maailmojen messu 2017

Maailmojen messu 2017

Su 24.9.  vietettiin Langinkosken kirkolla Maailmojen messua. Katso menevät videot, missä Myanmarilaiset nuoret ylistävät karen-kielellä ja Etelä-Sudanilaiset laulavat ja iloitsevat arabiankielellä siitä, että Jeesus on vapahtajamme.

Messussa rukoiltiin ja luettiin raamatun tekstejä suomeksi, arabiaksi ja englanniksi. Lisäksi kuulimme lauluja eri puolilta maailmaa monin eri kielin. Messu oli  juhlahetki, josta ei puuttunut iloa ja elämää. Pyhäkoulu pidettiin englanniksi ja suomeksi. Messun lopussa pyhäkoululaiset kokoontuivat laulamaan ohjaajiensa Ngozin ja Anna-Leenan johdolla englanniksi ja suomeksi: "This little light of mine, I am gonna let it shine." (Valo pieni mulla on, se loistaa niin kirkkaasti) Kirkkokansa poistui messusta laulaen: " Virsi nousee riemuisasti korkealle kuoriin asti. Herran sanaa kuuntelemme. Isän meidän, rukoilemme. On niin turvallista olla taivaan Isän asunnolla. Hän on itse läsnä täällä, siunaus on päämme päällä."
 Tulimmepa mistäpäin maailmaa tahansa, saamme palvella yhteistä Jumalaa ja toisiamme. Kiitos kaikille, jotka monin eri tavoin olitte toteuttamassa yhteistä messua.

Ohessa tunnelmia messusta ja kirkkokahveilta. Myanmarilaiset nuoret ylistävät karen-kielellä ja Etelä-Sudanilaiset laulavat ja iloitsevat arabiankielellä siitä, että Jeesus on vapahtajamme.