Kotka-Kymin seurakunnan Lehtisensaaren kesäkoti myytiin

Kotka-Kymin seurakunnan Lehtisensaaren kesäkoti myytiin

Kotka-Kymin seurakunnan omistuksessa ollut Kotkan Mussalon länsipuolella sijaitseva Lehtisensaaren kesäkoti on myyty. Kesäkodista allekirjoitettiin kauppasopimus keskiviikkona 27.9.2017.

Lehtisensaaren kesäkoti on ollut seurakunnan omistuksessa 1950-luvulta lähtien.  Viime vuosien aikana kesäkodin käyttö on ollut vähäistä. Kotka-Kymin seurakunnan leiritoimintaa tukee edelleen Ristiniemen ja Höyterin kurssikeskukset Lehtisensaaren kesäkodin myynnin jälkeen.
Lehtisensaaren kesäkotikokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä tontista, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin kolme hehtaaria. Tonteilla on kaksi päärakennusta, useita majoitusmökkejä ja varastorakennuksia sekä rantasauna. Lehtisensaaren kesäkodille ei ole tieyhteyttä mantereelta. Lehtisensaaren kesäkoti on ollut myynnissä useamman vuoden.

Lisätiedot:
Matti Ilmivalta