Elokuvaviikko tuo elokuvamusiikin messuun sunnuntaina 1. lokakuuta

Elokuvaviikko tuo elokuvamusiikin messuun sunnuntaina 1. lokakuuta

Tulevana sunnuntaina vietetään Kotkan kirkossa klo 10 Elokuvamusiikin messua.

Tulevana sunnuntaina 1. lokakuuta klo 10 vietetään Kotkan kirkossa Elokuvamusiikin messua. Messu aloittaa Kotkan Kolahtaako?-elokuvaviikon, jonka aikana näytetään 15 elokuvaa, joiden teemana on vastuu. Liput elokuviin maksavat 5 euroa, poikkeuksena ennakkonäytökset. Messuun on tuttuun tapaan vapaa pääsy.

Messussa soitetaan tuttuja sävelmiä eri elokuvista ja saarna on rakennettu teemaviikkoon sopivaksi. Muuten messun rakenne on tavallinen. Messussa mukana pastorit Maarit Alhosaari, Enna Järnstedt ja musiikista vastaavat Joni Tilli, Matti Jylhä-Vuorio sekä Esa Ylönen.

Laulamaan pääsee esimerkiksi Kuinka kaunista on (What a Wonderful World), Kulkuri ja joutsen sekä Oi, muistatko vielä sen virren. Lisäksi kappaleita on myös mm. Leijonakuningas ja Viulunsoittaja katolla –elokuvista.

Kolahtaako? –elokuvaviikon järjestävät Kotka-Kymin seurakunta ja Kotkan Kulttuuriasiainkeskus yhteistyössä Kotkan Leffat Oy:n kanssa.

Elokuvaviikosta voi lukea lisää osoitteessa www.kolahtaako.fi

Lisätietoja:

Maarit Alhosaari