Tukea koululaisille suoraan puhelimeen

Tukea koululaisille suoraan puhelimeen

Tekstaritupuun voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä, WhatsAppissa tai sähköpostilla.

Tupu ei tuputa, mutta kuuntelee. Tekstaritupu eli Tekstaritukipuhelin on yksinkertainen mobiiliauttamispalvelu koululaisille. Palvelun kautta koululaisia autetaan ja tuetaan erilaisissa elämäntilanteissa ja erilaisten elämänkysymysten äärellä. Kaikkiin viesteihin vastataan koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Kotkan ja Haminan alueella viesteihin vastaavat Kotka-Kymin seurakunnan sekä Haminan seurakunnan kasvatuksen ammattilaiset.

Tupuun voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä, WhatsAppissa tai sähköpostilla. Viestejä voi lähettää milloin vain. Tekstiviestin lähetys maksaa normaalin tekstiviestin hinnan, ja WhatsApp ja sähköposti ovat ilmaisia.

• Tekstiviesti ja WhatsApp: 040 520 5941

• Sähköposti: **@**

”Useimmiten Tekstaritupuun lähetetyt kysymykset koskevat ihmissuhteita ja kiusaamista. Viestin lähettäjä voi kuitenkin kysyä mistä tahansa mieltä askarruttavasta kysymyksestä anonyymisti tietäen, että viestiin vastaava aikuinen ottaa hänen asiansa todesta ja haluaa auttaa. Keskustelu perustuu luottamuksellisuuteen, eikä puhelinnumeroita säilytetä tai viestejä anneta kenenkään muun luettavaksi”, kertoo erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lanki.

Palvelua ylläpitävät Suomen ev.lut. kirkon seurakunnat ja sitä koordinoi Nuori kirkko ry, ev.lut kirkon palvelujärjestö.

Tekstaritupuun voit tutustua paremmin Tupun valtakunnallisilla nettisivuilla www.tekstaritupu.net ja apua saa myös chatissa osoitteessa www.nettitupu.fi.

Lisätietoa:

Reeta Lanki