Langinkosken kirkolla soi kahvikonsertissa Jazz

Langinkosken kirkolla soi kahvikonsertissa Jazz

Sunnuntaina 15. lokakuuta klo 16 Langinkosken kirkolla esiintymässä The JazzCoasters, joka on kahden kitaristin ja yhden basistin kokoonpano.

Kotka-Kymin seurakunta järjestää sunnuntaina 15. lokakuuta klo 16 Langinkosken kirkolla suositun kahvikonsertin. Konsertissa on esiintymässä The JazzCoasters, joka on kahden kitaristin ja yhden basistin kokoonpano. Ohjelmisto koostuu jazz, pop ja latin- kappaleista, kansanlauluista ja omista sävellyksistä. Iso osuus on myös improvisoinnilla.

Yhtyeessä soittavat legendaarinen suomalaiskitaristi Juha Björninen, kotkalainen Wiljami Salminen ja bassotaituri Harri Ruotjoki. Björninen on legendaarinen suomalaiskitaristi, jonka soittoa on saatu ihailla lukuisilla äänilevyillä, televisiossa ja elävänä yleisön edessä. Björninen on palannut kotiseudulleen Kotkan Karhulaan. Wiljami Salminen on kotkalainen ”nuoremman polven” kitaristi, joka on toiminut muusikkona kymenlaakson lisäksi mm. Anna Eriksonin ja Pepe Willbergin yhtyeissä, sekä lukuisissa pop-, rock- ja viihdekokoonpanoissa. Yhtyeen basisti Harri Ruotjoen kokoonpanoihin kuuluvat mm. yhtyeet The Giant Leap ja Anna Eriksson. Harri on pitkän linjan taituri, jonka musiikkia on voinut kuulla monessa yhteydessä. Lavalla hänet voi nähdä sähköbasson lisäksi myös kontrabasson kanssa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelman hinta on 5 euroa ja se sisältää kahvitarjoilun konsertin jälkeen.

Lisätiedot:
Irina Lampèn