Leffailloilla vaihtelua nuorten arkeen

Leffailloilla vaihtelua nuorten arkeen

Nuorten leffaillat alkavat keskiviikkona 4.10., ja jatkuvat loppuvuoden ajan kerran kuukaudessa. Leffaillat on tarkoitettu 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille. Paikalle tultuaan nuoret saavat itse valita katsottavan elokuvan saatavilla olevista leffoista, toki ikärajat huomioon ottaen. Talo tarjoaa leffaeväät.

• Keskiviikkona 4.10. Nuortentila Boksilla (Karhulantie 31) klo 17.30

• Keskiviikkona 1.11. Nuortentila Arkussa (Mariankatu 14) klo 17.30

• Keskiviikkona 13.12. Nuortentila Boksilla (Karhulantie 31) klo 17.30

Leffaillat ovat hyvää vaihtelua arkeen sekä normaaliin seurakunnan nuorten viikkotoimintaan nuorten mielestä.

”Ajattelen, että näin nuorilla on mahdollisuus kokoontua turvallisesti yhteen viettämään aikaa ja olemaan yhdessä. Toisaalta leffailloissa on myös nuoria osallistava puoli, leffailloista vastaa täysi-ikäinen nuori. Tietysti viime kädessä vastuussa on työntekijä. Luotamme myös siihen, että nuoret osaavat ja pystyvät luomaan ilman ohjaavaa, "kontrolloivaa" aikuista omannäköisen ja toimivan jutun”, sanoo erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lanki.

Nuorten leffailtoihin voit tulla, vaikka et olisikaan ollut mukana seurakunnan toiminnassa.

Lisätietoja:
Reeta Lanki,