Vielä kerkeää ilmoittautua ensi vuodeksi Kotka-Kymin seurakunnan rippikouluun

Vielä kerkeää ilmoittautua ensi vuodeksi Kotka-Kymin seurakunnan rippikouluun

Ilmoittautuminen loppuu 13.10.

Rippikouluilmoittautuminen on käynyt vilkkaana jo kolmen viikon ajan, mutta vielä kerkeää mukaan. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 13.10. ja valinnat ilmoitetaan viikolla 44.

Rippikoulun voi käydä leirimuotoisena hiihtolomalla tai kesällä, tai sitten päivärippikouluna Langinkosken kirkolla. Päivärippikoulu kokoontuu siis päivisin eli se ei sisällä yöpymistä.

Ensimmäisten viikkojen aikana on ilmoittautunut melkein 400 nuorta. Koko ikäluokka on 430 henkilöä, joten määrä on erittäin hyvä, kertoo nuorisotyönohjaaja Mari Rahkonen. Kotka-Kymin seurakunnassa rippikoulun käy edelleen noin 82 % ikäluokasta ja koko Suomessa noin 86 %. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena, ja aikuisrippikoulun suosio onkin ollut kasvussa viime vuosina.

Lisätietoa:

Rahkonen Mari,