Kymin kirkossa soitetaan ja lauletaan Soul Funk -gospelmusiikkia

Kymin kirkossa soitetaan ja lauletaan Soul Funk -gospelmusiikkia

Sunnuntaina 22.10. klo 16 järjestetään Gospelkonsertti Kymin kirkossa.

Kymin kirkossa järjestetään sunnuntaina 22.10. klo 16 Gospelkonsertti, jossa ovat mukana Kotka Gospel –kuoro ja bändi. Johtajina toimivat Hanna-Maria Helenius ja Jarmo Kaijansinkko. Konserttiin on vapaa pääsy.

Tuleva konsertti on gospelperiodin, eli muusikko Hanna-Maria Heleniuksen johtaman kurssin tulosta. Lopullinen ohjelma selviää siis kurssin aikana, kun lauluja harjoitellaan.

”Suurin osa kappaleista on Oslo Gospel kuoron sovittamaa materiaalia, kuten klassikot O Happy Day sekä Bridge Over Troubled Water”, kertoo johtaja Jarmo Kaijansinkko.

Kotkassa ei ole muita vastaavia ryhmiä, joissa soitettaisiin ja laulettaisiin Soul Funk – tyyppistä gospelmusiikkia. ”Tällaista tehdään Suomessa aivan liian vähän”, sanoo Kaijansinkko.

Kuva: Jarmo Kaijansinkko