Sanan ja rukouksen illassa pohditaan Hengen hedelmiä ja kutsun toteuttamista

Sanan ja rukouksen illassa pohditaan Hengen hedelmiä ja kutsun toteuttamista

Sunnuntaina 29.10. Aittakorven seurakuntatalolla puhuu Jukka Hammarén aiheesta "Astu esiin - Hengen hedelmät".

Astu esiin – Sanan ja rukouksen iltaa vietetään Aittakorven seurakuntatalolla sunnuntaina 29.10. klo 18. Vieraileva puhuja Hengen uudistus kirkossamme ry:n kouluttaja Jukka Hammarén puhuu aiheesta ”Astu esiin – Hengen hedelmät”.

”Illan teema liittyy Jeesuksen jäähyväispuheeseen opetuslapsilleen:
Joh. 15:16 "Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy."
Tämä valinta, kutsu ja lähettäminen kulkee seurakunnassa läpi sukupolvien ja on tällekin ajalle totta”, sanoo Jukka Hammarén.

Edellisessä illassa Seppo Lappalainen puhui teemasta Pyhä Henki ja rukous, ja tähän teemaan liittyy oleellisesti myös armolahjojen käyttö, kertoo Hammarén. ”Palvellakseen seurakunnan rakentumista armolahjat tarvitsevat rinnalleen hengen hedelmiä. Tämä hedelmä liittyy meidän itsemme kypsymiseen ihmisinä ja suhteessa toisiimme.”

Iltojen ohjelma koostuu Raamatun sanan opetuksesta, yhteisestä rukoushetkestä ja lauluista. Joka ilta on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen ja sielunhoitoon.

Kuva: Aarne Ormio