Isänpäivän perhemessu antaa luvan liikkua ja olla rennosti

Isänpäivän perhemessu antaa luvan liikkua ja olla rennosti

Langinkosken kirkolla järjestetään Isänpäivänä perhemessu klo 10, jonka jälkeen tarjolla on kakkukahvit.

Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 12.11. Langinkosken kirkolla järjestetään Isänpäivän perhemessu klo 10, johon ovat tervetulleita erityisesti kouluikäiset perheineen. Messun jälkeen tarjolla on kakkukahvit. Mukana messussa pastorit Iida Pietala ja Anne Läheniemi sekä kanttori Susanna Hauer.

”Meidän tarkoituksenamme on ollut suunnitella messu, jossa erityisesti kouluikäinen ja perheet voisivat tuntea olonsa kotoisaksi. Koko aika ei tarvitse istua omassa penkissä, vaan messu antaa luvan liikkua”, sanoo pastori Iida Pietala. Mukana messua on tekemässä kerhoryhmä, joka osallistuu saarnaan ja Isä Meidän – rukoukseen. Esirukouksen aikana saa liikkua kirkkotilassa rukousalttareilla tai piirtää oman rukouksensa. Saarna tehdään yhdessä nuorten kanssa.

”On hyvä, että on olemassa erilaisia messuja, joissa erilaiset ihmiset voivat kokea pyhän tunteen. Lapset ja nuoret ovat aivan yhtä tärkeitä kuin aikuiset, ja siksi on tärkeää, että on myös heidän näköisiään messuja”, painottaa Pietala.

Kuva: Vesa Ranta