Nuoret valaiset Jokipuiston #Valoa -tapahtumassa torstaina 2.11. klo 18-20

Nuoret valaiset Jokipuiston #Valoa -tapahtumassa torstaina 2.11. klo 18-20

Suomen evankelis-luterilainen kirkko haluaa tänä syksynä Jaa #valoa -kampanjan voimin nostaa esiin toisen huomioimisen tärkeyden ja sen, että aina löytyy joku, joka kuuntelee ja auttaa, kun omat voimat eivät tahdo riittää.

Jaa #valoa -somekampanja on suunnattu erityisesti 18–25-vuotiaille nuorille aikuisille, mutta kaikkia kannustetaan mukaan tarttumaan valon jakamiseen niin livenä kuin somessa. Kampanja jatkuu yli pyhäinpäivän 5.11. asti.

Kotka-Kymin seurakunta järjestää torstaina 2.11. klo 18–20 #Valoa -tapahtuman Karhulan Jokipuistossa. Tapahtuma on osa kirkon #valoa –kampanjaa. Tapahtumassa nuoret tulevat valaisemaan puiston tunnelmalliseksi. Illassa tarjolla on valojen lisäksi livemusiikkia ja makkaranpaistoa. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Osallistujia kannustetaan ottamaan oma valo mukaan tapahtumaan luomaan tunnelmaa.