Isänpäivän kahvikonsertissa kuullaan päivän teemaan sopivia lauluja ja pianomusiikkia

Isänpäivänä 12.11. klo 16 Karhulan seurakuntakeskuksessa esiintyvät Aada-Aurora Soranummi, Siiri Husu ja Pekka Soranummi.

Isänpäivän kahvikonsertissa 12.11. klo 16 Karhulan seurakuntakeskuksessa esiintyvät Aada-Aurora Soranummi (laulu), Siiri Husu (laulu) ja Pekka Soranummi (piano ja laulu). Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelman hinta on 5 e ja se sisältää kahvitarjoilun konsertin jälkeen.

Konsertissa kuullaan pääosin kotimaisia, kauniita isänpäivän teemaan sopivia lauluja duettoina ja sooloina mm. Oskar Merikannolta, Jukka Salmiselta ja Jonas Andersonilta. Lisäksi kuullaan pianosooloja Jean Sibeliukselta ja Heino Kaskelta.

Aada Soranummi ja Siiri Husu ovat kuudesluokkalaisia haminalaisia, jotka ovat kavereita keskenään ja myös tottuneet esiintymään yhdessä. He opiskelevat yksinlaulua Kotkan seudun musiikkiopistossa.

Aada Soranummen isä, Diplomipianisti, kanttori Pekka Soranummi (s. 1974) on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian kirkkomusiikkiosastolta Helsingistä 1998 ja solistiselta pianomusiikin osastolta vuonna 2004. Soranummella on ylimmän asteen kanttorin tutkinto ja hän on toiminut konserttitoiminnasta vastaavan kanttorin virassa Haminan seurakunnassa vuodesta 2009 lähtien. Pekka Soranummi on johtanut monia kuoroja, mm. on toiminut Kallion Laulun taiteellisena johtajana sekä vuosina 2002–2012 perustamansa kamarikuoro Valon Kaiun taiteellisena johtajana. Vuodesta 2014 alkaen Soranummi on toiminut Kotkan Kantaattikuoron taiteellisena johtajana.

Pekka Soranummi esiintyy aktiivisesti myös pianistina, urkurina ja laulusolistina. Hän on konsertoinut laajasti ympäri Suomea sekä Isossa-Britanniassa, Italiassa, Ruotsissa, Saksassa, Unkarissa, USA:ssa, Venäjällä ja Virossa. Hänen pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitaan ovat mm. tenori Pentti Hietanen, sellisti Jussi Makkonen sekä oopperalaulaja Laura Pyrrö.