Sanan ja rukouksen illassa kuullaan omakohtaisia pohdintoja lääkärin uskosta

Sanan ja rukouksen illassa kuullaan omakohtaisia pohdintoja lääkärin uskosta

Astu esiin – Sanan ja rukouksen iltaa vietetään Aittakorven seurakuntatalolla sunnuntaina 26.11. klo 18. Vieraileva puhuja lääkäri Veli-Pekka Joki-Erkkilä.

Astu esiin – Sanan ja rukouksen iltaa vietetään Aittakorven seurakuntatalolla sunnuntaina 26.11. klo 18. Vieraileva puhuja lääkäri Veli-Pekka Joki-Erkkilä puhuu aiheesta ”Astu esiin – Lääkärin usko”.

Joki-Erkkilä on erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Illassa hän aikoo kertoa henkilökohtaisesta elämästään ja omasta tarinastaan. ”Pohditaan muun muassa sitä, että miten niin sanotusti korkeasti koulutettu lääkäri voi uskoa Jumalan olemassaoloon”, kertoo Joki-Erkkilä.

Sanan ja rukouksen iltojen ohjelma koostuu Raamatun sanan opetuksesta, yhteisestä rukoushetkestä ja lauluista. Joka ilta on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen ja sielunhoitoon.