Lounaskonsertissa urkumusiikkia ja lauluyhtye Aurum Ensemble

Lounaskonsertissa urkumusiikkia ja lauluyhtye Aurum Ensemble

Lounaskonsertti Kotkan kirkossa 15.11. klo 12. Vapaa pääsy, kolehti vähävaraisten yksinäisten vanhusten hyväksi.

Lounaskonsertissa Kotkan kirkossa 15.11. klo 12 esiintyy lauluyhtye Aurum Ensemble ja kuullaan Mikko Hauhian esittämää urkumusiikkia laidasta laitaan: klassisesta aina Frank Sinatraan asti. Konserttiin on vapaa pääsy ja vapaaehtoisen kolehdin tuotot lahjoitetaan Kotka-Kymin seurakunnan diakoniatyön kautta vähävaraisten yksinäisten vanhusten hyväksi.

Aurum Ensemble on kotkalainen neljän hengen lauluyhtye, joka on perustettu keväällä 2015. Yhtyeessä laulavat Karoliina Kiiski (sopraano), Anu Korjus (mezzosopraano), Minna Huomo (altto) ja Mikko Hauhia (basso). Lauluyhtye esittää musiikkia acappella sekä säestyksen kanssa.

Mikko Hauhia on kotkalainen musiikin monitaitaja, urkuri, kuoronjohtaja ja pianisti. Hän johtaa tällä hetkellä kamarikuoro Kotka-Cantoa, Kotkan Laulumiehiä, Mieskuoro Kisailijoita, viihdekuoro Hyvän Tuulen Laulajia ja Karhulan mieslaulua. Lisäksi Hauhia tekee töitä kanttorina eri seurakunnissa.