Myötätuntouupumus - koulutus

Koulutus järjestetään torstaina 30.11. klo 13-17 Langinkosken kirkolla
Toivon Salissa, os. Langinkoskentie 1.

Myötätuntouupumus - koulutus

vapaaehtoisille ja ammattilaisille. Koulutus järjestetään torstaina 30.11. klo 13-17 Langinkosken kirkolla. Myötätuntouupumuksen ehkäiseminen –koulutuksen tavoitteena on johdattaa osallistujia ymmärtämään traumaattisen kriisin vaikutuksia kehoon ja mieleen sekä myötätuntouupumusta ja sijaistraumatisoitumista ilmiönä, jolta on mahdollisuus suojautua

Myötätuntouupumus ja myötätuntostressi ovat välittämisen luonnollinen seuraus.  Mutta kuinka voi säilyä eheänä ja elävänä raskaasta työstä huolimatta?  Entä kuinka ylläpitää ja syventää myötätuntoista suhdetta itseemme ja kohtaamiimme ihmisiin monenlaisten haasteidemme keskellä?
 Myötätuntouupumuksen ehkäiseminen –koulutuksen tavoitteena on johdattaa osallistujia ymmärtämään traumaattisen kriisin vaikutuksia kehoon ja mieleen sekä myötätuntouupumusta ja sijaistraumatisoitumista ilmiönä, jolta on mahdollisuus suojautua.

Koulutus järjestetään torstaina 30.11. klo 13-17 Langinkosken kirkolla
Toivon Salissa, os. Langinkoskentie 1.

Koulutukseen voivat osallistua sekä seurakunnan vapaaehtoiset että ammattilaiset. Lounas tarjotaan klo 13-13.30 ja kahvit luennon välillä.

Kouluttajana toimii Tarja Vilppola (Sielunhoitoterapeutti (ACC), Psychotherapist IPSICC/Tanska, seksuaaliterapeutti, kouluttaja. ESH-kätilö, terveydenhoitaja)

Ilmoittautumiset viimeistään 21.11.2017
**@** tai tekstiviesti 050 542 0942.
Muista ilmoittaa ruokavaliotieto.

Järjestäjänä Kotka-Kymin seurakunta