Jazz-messuun svengin vietäväksi

Jazz-messuun svengin vietäväksi

Langinkosken kirkossa järjestetään 19.11. klo 18 Jazz-messu, jossa lauletaan hengellisiä lauluja jazzbändin säestyksellä. Mukana myös Kotka Gospel -kuoro.

Langinkosken kirkossa järjestetään 19.11. klo 18 Jazz-messu, jossa lauletaan hengellisiä lauluja jazzbändin säestyksellä. Lisäksi mukana on Kotka Gospel –kuoro. Bändissä soittavat Joonas Mäki (basso), Juha Björninen (kitara), Otto Tikkanen (piano), Samir Geper (rummut). Kotka Gospel –kuoroa johtaa Jarmo Kaijansinkko. Messuun on vapaa pääsy.

”Illan tunnelmaan vaikuttaa suuresti tämä isohko kokoonpano, joka auttaa mielestäni seurakuntaa osallistumaan messun musiikkiin entistä paremmin. Tutut ja tuntemattomat sävelmät saavat uuden rytmisen asun ja uuden toteutuksen jazz-messussa”, kertoo Kotka Gospel –kuoron johtaja ja kanttori Jarmo Kaijansinkko.

Keskeinen elementti messussa on afroamerikkalainen musiikki ja tyyliin kuuluu improvisointi. ”Tämä on täysin erilaista kuin mitä kello kymmenen messussa”, Kaijansinkko kertoo.