Iltaperhekerho tarjoaa perheille monia vaihtoehtoja
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Iltaperhekerho tarjoaa perheille monia vaihtoehtoja

Ristinkalliolla maanantaisin klo 17-18.30 järjestettävässä iltaperhekerhossa on tilaa uusillekkin kerholaisille.

Iltaperhekerho tajoaa perheille monenlaisia vaihtoehtoja. Kerhoon voi tulla esimerkiksi koko perheen voimin töiden jälkeen, mummo lastenlasten kanssa jotta vanhemmat saavat hetken hengähtää, tai tapaamaan muita lapsiperheitä ja jakamaan kokemuksia. Iltaperhekerho on poikkeuksellinen juurikin siksi, että muut perhekerhot tapahtuvat päiväsaikaan. Tässä kerhossa lapset ovat pääosin alle kouluikäisiä, eli ihan pienimmistä 1-vuotiaista eskarilaisiin saakka.

Kerhossa on vaihtelevaa ohjelmaa viikottain. Esimerkiksi 6.11. kerhossa sai vapaaehtoisesti askarrella isänpäiväkortteja leikkimisen lisäksi. Illan lopuksi on iltapala ja kaikkien odottama iltapuuro. Joku tokaiseekin, että vaikka lapset eivät enää kotona suostu syömään puuroa, syövät he erittäin mielellään "puurokerhossa". Onko salaisuutena herkullinen hillo?

Kerho kokoontuu Ristinkalliolla (Pahkakatu 4) maanantaisin klo 17-18.30. Kerho on ilmainen, ja iltapalaa syö koko perhe 2 eurolla. Kerhoon ei tarvitse ilmottautua etukäteen. Tervetuloa!

 

 

Kuvat: Anni Sepponen