Kotkalaisia kutsutaan seppeletalkoisiin – Sankarihaudoille lasketaan itsenäisyyspäivänä 810 havukimppua tai -seppelettä

Mukaan talkoisiin voit tulla Karhulassa 14.-22.11.

Kotkassa järjestetään seppeletalkoita 13.–22.11. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Tarkoituksena on tehdä jokaiselle sankarihaudalle havukimppu tai -seppele, jotka partiolaiset laskevat haudoille itsenäisyyspäivänä 6.12. Kotkassa on 428 sankarihautaa ja Kymin sankarihautausmaalla 382, joten talkooapua tarvitaan yli 800 kimpun tai seppeleen tekemiseen.

Talkoita järjestetään:

Kotkan seurakuntakeskuksessa (Mariankatu 14)

TALKOOT PERUTTU KOSKA KIMPUT ON SAATU VALMIIKSI KOTKAN ALUEELLE!

Apua tarvitaan kuitenkin Karhulan puolella, jossa talkoita järjestetään:

Kuljetus Taskisen tiloissa (Korsulankatu 43)

• Keskiviikkona 15.11. klo 18->

• Keskiviikkona 22.11. klo 18->

Piispan Puutarhassa (Ristinkalliontie 9)

• Tiistaina 14.11. klo 12->

Mukaan voitte liittyä mihin aikaan vain ja olla sen aikaa kun teille sopii. Otathan mukaasi hanskat ja mahdollisuuksien mukaan oksasakset. Paikalliset kukkakauppiaat ovat paikalla auttamassa ja opettamassa.

Kotkan seurakuntakeskukseen havut tulevat seurakunnan metsästä ja siellä talkoolaisille on tarjolla kahvia ja joulutorttuja.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Kotka-Kymin seurakunta, Kotkan ja Karhulan kukkakaupat, Konditoria Coco ja Albert & Eduard.

Tulethan mukaan talkoisiin tekemään hyvää!