Joulutapahtuma ”Mistä löytäisin joulun” kerää Jeesuksen, Joulupukin, perheet, hepat ja kaverikoirat yhteen

Kymin kirkon mäellä vietetään tiistaina 12.12. klo 17.30-19.30 Joulutapahtumaa ”Mistä löytäisin joulun”. Tapahtuma on jo yli 20 vuotta vanha perinne, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset.

”Tapahtumassa on mukavaa tekemistä niin sisällä kuin ulkona koko perheelle”, kertoo varhaiskasvatuksen ohjaaja Anne Silomaa. Kirkonmäeltä löydät joulutunnelman seuraamalla tähteä seimen äärelle, eli non-stop-joulukuvaelman luo. Pihalla voi käydä kertomassa joululahjatoiveet Joulupukille tai ratsastaa Hepolan hepoilla ja silitellä Kotkan kaverikoiria. Sisällä seurakuntatalolla joulutunnelmaa luovat kerholaisten jouluaskartelunäyttely sekä kahvion herkut. Paikanpäällä myydään myös arpoja, joiden tuotto menee seurakunnan lapsityön hyväksi. Yläkerrassa kerrotaan nukketeatterimaista joulusatua noin 15 minuutin välein. ”Tapahtumaan saa tulla mukaan silloin kun sopii, ja viipyä vain hetken tai nauttia joulutunnelmasta koko kaksituntisen ajan”, Silomaa sanoo.

Kuva: Aarne Ormio