Kotka-Kymin seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kotka-Kymin seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kotka-Kymin seurakunta julkaisee kirkollisia ilmoituksia Kaupunkilehti Ankkurissa keskiviikkoisin. Kirkolliset ilmoitukset löydät lisäksi seurakunnan internet-sivuilta.

Täältä löytyvät Kotka-Kymin seurakunnan viimeisimmät kirkolliset ilmoitukset. Päivämäärä viittaa kirkollisten julkaisupäivään Ankkuri-lehdessä.Seurakunnan kirkollisissa ilmoituksissa näkyvät ajankohtaiset tapahtumat, vierailijat, messut ja konsertit. Ilmoituksista löytyy myös tietoa tulevista tilaisuuksista ja yhteisistä tapahtumista sekä tiedot eri ikäryhmille tarkoitetuistä ryhmistä, toimintapiireistä, leireistä ja retkistä.

Näissä ilmoituksissa mainitaan perinteiseen tapaan ne kastettujen, avioliittoon vihittyjen ja hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet, joiden julkaisemista ei ole edellä mainitusta kirkollisesta toimituksesta sovittaessa erikseen kielletty.

Viimeisinnät neljä ilmoitussivua

pdf liite