Tule kuulemaan, miten lentokone auttaa ja pelastaa

Tule kuulemaan, miten lentokone auttaa ja pelastaa

Lähetyslentäjä Roy Rissanen kertoo, miten lentokoneet auttavat ja pelastavat kehitysmaissa. La 6.1. klo 10 Kymin kirkko, loppiaisen messu, kirkkokahvit ja lähetystilaisuus Helilän seurakuntatalossa jumalanpalveluksen jälkeen.

Lähetyslentäjä Roy Rissanen kertoo, miten lentokoneet auttavat ja pelastavat kehitysmaissa. Roy valmistautuu uuteeen työjaksoon MAF:n (Mission Aviation Felloshipin) lentäjänä Mongoliassa. MAF:n työssä lentää maailmanlaajuisesti noin 130 lentokonetta kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla. MAF:n lentokoneilla toteutetaan vuosittain noin 60.000 lento-operaatiota, jotka vievät apua, iloa ja toivoa kehitysmaiden vaikeimmassa asemassa oleville ihmisille. Usein MAF myös avustaa katastrofiaputyössä sekä toteuttaa hengen pelastavan sairaslennon. Tule mukaan kuulemaan Roy ja Sirpa Rissasen mielenkiintoisesta työstä, jossa lentokone on laitettu hyvän palvelukseen. Suosittele ja jaa ystävillesi!