Etelä-Kymenlaakson Palveleva puhelin etsii uusia päivystäjiä

Etelä-Kymenlaakson Palveleva puhelin etsii uusia päivystäjiä

Etelä-Kymenlaakson Palvelevaan puhelimeen kaivataan uusia päivystäjiä. Päivystystehtäviin etsitään Kotkan seudulla asuvia hyviä kuuntelijoita ja auttamishaluisia ihmisiä. Perehtymisen jälkeen kurssille osallistuva voi halutessaan toimia Palvelevan puhelimen päivystäjän.  Koulutus järjestetään 22.-24.1. klo 17-19 Kotkan srk-keskuksessa

Kirkko tarjoaa keskusteluapua vaikeassa elämäntilanteessa tai esimerkiksi yksinäisyyteen. Kirkon yhteisissä palveluissa, kuten Palvelevassa puhelimessa ja netissä, voit keskustella seurakunnan työntekijöiden ja koulutettujan vapaaehtoisten kanssa. Lapsille ja nuorille on omat palvelunsa.

Etelä-Kymenlaakson Palvelevaan puhelimeen kaivataan uusia päivystäjiä. Päivystystehtäviin etsitään Kotkan seudulla asuvia hyviä kuuntelijoita ja auttamishaluisia ihmisiä. Perehtymisen jälkeen kurssille osallistuva voi halutessaan toimia Palvelevan puhelimen päivystäjänä.

Palveleva puhelin on Suomen vanhin auttava puhelin. Se on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1964 alkaen. Palvelu on valtakunnallinen, ja siitä vastaa yhteistoiminnassa noin 40 seurakuntien ylläpitämää Palvelevan puhelimen paikallista toimipistettä. Palvelevan puhelimen työ on kirkon sielunhoito- ja diakoniatyötä.

Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18 alkaen noin klo 21 asti. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Päivystystehtäviin etsitään Kotkan seudulla asuvia hyviä kuuntelijoita ja auttamishaluisia ihmisiä, jotka ovat valmiita osallistumaan kolmen illan koulutusjaksoon tammikuussa. Perehtymisen jälkeen kurssille osallistuva voi harkita, onko puhelinauttajan tehtävä hänelle sopiva, Palvelevan puhelimen koulutussihteeri, pastori Jukka Hänninen Kotka-Kymin seurakunnasta kertoo.

Koulutus järjestetään 22.-24.1. klo 17-19 Kotkan srk-keskuksessa.

Ilmoittautumiset kurssille 22. tammikuuta mennessä Päivi Ihatsulle p.040- 196 75 05. Tiedusteluihin vastaa Jukka Hänninen 041-462 6221

Lisätiedot:

Jukka Hänninen