”Miksi hoitaa parisuhdetta? – Tarpeista täyttymykseen” -parisuhdepäivä 10.2. Ristiniemessä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

”Miksi hoitaa parisuhdetta? – Tarpeista täyttymykseen” -parisuhdepäivä 10.2. Ristiniemessä

Helmikuussa on jälleen hyvä mahdollisuus saada eväitä omaan parisuhteeseen osallistumalla parisuhdepäivään. Päivä järjestetään Ristiniemen kurssikeskuksessa lauantaina 10.2. klo 9.30 – 17.00. Päivän ohjelmaan kuuluu musiikkia, ruokaa ja parisuhteen kehittämistä otsikolla ”Miksi hoitaa parisuhdetta? – Tarpeista täyttymykseen”.

Päivän työskentelytapa on suurimmaksi osaksi luentomainen. Luennoitsijana toimii viime vuodelta tuttu ja hyväksi koettu hämeenlinnalainen opettajapariskunta Susanna ja Jasu Markkanen. 17 vuotta naimisissa olleen Markkasten pariskunnan ja heidän viiden lapsensa elämää voi kuvata sanalla vauhdikas. Susanna ja Jasu olivat itse ensimmäisellä avioliittoleirillä 2003 ja sen jälkeen he ovat olleet erilaisilla kursseilla, pienryhmissä ja leireillä vaihtelevasti. ”Mukaan parisuhdetyötä tekemään meitä pyydettiin noin neljä vuotta sitten ja sen jälkeen olemme olleet mukana aina sen verran, kun kutsuja on tullut ja aikatauluihin sopinut. Jasu on pitänyt paljon myös raamattuopetuksia ja apologiaopetuksia”, Markkaset kertovat.

Päivän hinta on 20 € / osallistuja. Hinta sisältää ohjelman lisäksi tervetuliaiskahvin, lounaan, päiväkahvin sekä päivällisen. Noin klo 17 loppuvan päivällisen jälkeen on vielä mahdollisuus saunomiseen. Lastenhoitoa ei parisuhdepäivään ole järjestetty. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen **@**. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita mahdolliset erityisruokavaliot sekä ilmoittajan postiosoite. Osoitetta tarvitaan laskutusta varten. Laskutuksen hoitaa Kotka-Kymin seurakunta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.1.2018. Koska paikkoja on rajattu määrä, kannattaa ilmoittautuminen tehdä hyvissä ajoin. Lisätietoa päivästä saa sähköpostiosoitteen **@** kautta tai pastori Tero Hietaselta 040 586 0997.