Hei kaikki Kristuspäivä-matkalaiset

Hei kaikki Kristuspäivä-matkalaiset

Olemme järjestämässä Kristuspäivä-jatkot, yhteiskristillisen rukousillan, maanantaina 22.1.2018 klo 18.00 Karhulan helluntaiseurakunnassa, Suntionkatu 13, Kotka.

Sinä, joka olit mukana, olet tervetullut järjestämään yhteistä iltaamme.
Toivomme, että tuot mukanasi ystäviäsi ja niitä kaikkia, jotka pitävät rukousta tärkeänä ja haluavat voittaa kanssamatkaajiamme Jeesukselle Kristukselle.

Illan pääteema on sama kuin Kristuspäivässä: rukousta kotien, seurakuntien ja maamme puolesta.

Rukouspäivämme osuu sopivasti koko maailman kristittyjen yhteyden rukousviikolle. Viikon teema ”Herran käsi on voimallinen.”

Ohjelmassa muun muassa:

• Kuvallisia terveisiä Turun Kristuspäivästä
  • Rukousta, laulua, musiikkia, ylistystä.
  • Illan musiikista ja sanan osuudesta vastaa Maria ja Marko Sutinen, Haminasta.

Lipunkantajat ja rukousparit: Olisi hienoa, jos
• voitte toimia yhteisessä esirukouksessa avustajina ja
• tuoda kuntaviirit kyseiseen iltaan, asetamme ne illan ajaksi esille.

Tarjoilun toteutamme nyyttikestinä. Jos sinulle on mahdollista, ota mukaan pientä purtavaa ja juomista, (esim. limsat, valmismehut, hedelmät, keksit.)

Lisätietoja illasta:

Matti Nurmela
**@**

Löydät tapahtuman Facebookista hakusanoilla “Kristuspäivän rukousjatkot Etelä-Kymenlaaksossa”ja tapahtumaa varten perustetulta uutissivustolta Rukousjatkumo

Tervetuloa yhdessä rukoilemaan ja ylistämään!

Krituspäivässä mukana olleet
Eija ja Matti Nurmela                                             Jaana ja Pekka Vanninen