Lähde aikuiseksi nuorille verkkoon!

Lähde aikuiseksi nuorille verkkoon!

Kotka-Kymin seurakunta järjestää maaliskuussa NettiSaappaan -koulutuksen. NettiSaapas on verkossa, sosiaalisessa mediassa toimivaa etsivää nuorisotyötä. Toimintaa toteuttavat koulutetut, täysi-ikäiset vapaaehtoiset yhdessä toiminnasta vastaavan työntekijän kanssa.

• MIKÄ?
NettiSaapas on verkossa, sosiaalisessa mediassa toimivaa etsivää nuorisotyötä.Toimintaa toteuttavat koulutetut, täysi-ikäiset vapaaehtoiset yhdessä toiminnasta vastaavan työntekijän kanssa.

• MISSÄ?
NettiSaapas toimii Youtubessa ja Suomi24-sivustolla sekä Instagramissa.
NettiSaapas on verkossa NettiSaappaan omalla profiililla.

• MIKSI?
NettiSaapas on turvallinen ja luotettava aikuinen nuorille netissä.

• MILLOIN?
NettiSaapas-koulutus on la 24.3.2018 klo 10-17 ja su 25.3.2018 klo 10-16 Nuortentila Arkussa (Mariankatu 14, Kotkansaaren taksiaseman vieressä). Koulutus antaa tarvittavat tiedot ja taidot NettiSaappaana toimimiseen. Koulutuksessa pääset myös jo harjoittelemaan käytännössä NettiSaappaana toimimista. Koulutus on maksuton.

Ilmoittautuminen 5.2.-4.3.2018 välisenä aikana osoitteessa
www.kotka-kyminseurakunta.fi/5295.
Koulutukseen ilmoittautuneihin otetaan yhteyttä viikon 10 aikana.

Lisätietoja:
vs.erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lanki, puh. 044 752 9501 tai r**@**.