Uusi Virtaus -lehti on ilmestynyt!

Uusi Virtaus -lehti on ilmestynyt!

Kotka-Kymin ja Pyhtään seurakunnat alkavat julkaista uutta Virtaus-lehteä. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa Kaupunkilehti Ankkurin välissä vuonna 2018. Lehti ilmestyy kolme kertaa kevätkaudella ja kolme kertaa syyskaudella. Lehdessä kerrotaan muun muassa seurakuntien ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja toiminnoista.

- Uudella Virtaus -lehdellä haluamme viestiä yhä enemmän seurakuntien toiminnasta ja tapahtumista kotkalaisille ja pyhtääläisille. Virtaus – lehti vahvistaa ja tukee seurakuntien muuta viestintää, toteaa Kotka-Kymin seurakunnan viestintäpäällikkö Emilia Mänttäri.

Kotka-Kymin seurakunta julkaisee Virtaus – lehden lisäksi seurakuntalehti Osviittaa, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Kotka-Kymin seurakunnan kirkolliset ilmoitukset ilmestyvät keskiviikkoisin Kaupunkilehti Ankkurissa ja Pyhtään seurakunnan kirkolliset ilmoitukset Pyhtäänlehdessä kaksi kertaa kuukaudessa. Molemmat seurakunnat löydät myös facebookista ja instagramista.

Uuden Virtaus -lehden pääset lukemaan myös digilehtenä täältä

pdf liite