Virtaus-lehden kolmas numero on ilmestynyt!

Virtaus-lehden kolmas numero on ilmestynyt!

Kotka-Kymin ja Pyhtään seurakuntien yhteinen tiedotelehti Virtaus on ilmestynyt. Virtauksen numero 3/2018 on ilmestynyt la 26.5.2018 Kaupunkilehti Ankkurin välissä.

Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa Kaupunkilehti Ankkurin välissä vuonna 2018. Lehti ilmestyy kolme kertaa kevätkaudella ja kolme kertaa syyskaudella. Lehdessä kerrotaan muun muassa seurakuntien ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja toiminnoista.

- Uudella Virtaus -lehdellä haluamme viestiä yhä enemmän seurakuntien toiminnasta ja tapahtumista kotkalaisille ja pyhtääläisille. Virtaus – lehti vahvistaa ja tukee seurakuntien muuta viestintää, toteaa Kotka-Kymin seurakunnan viestintäpäällikkö Emilia Mänttäri.

Kotka-Kymin seurakunta julkaisee Virtaus – lehden lisäksi seurakuntalehti Osviittaa, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Kotka-Kymin seurakunnan kirkolliset ilmoitukset ilmestyvät keskiviikkoisin Kaupunkilehti Ankkurissa ja Pyhtään seurakunnan kirkolliset ilmoitukset Pyhtäänlehdessä kaksi kertaa kuukaudessa. Molemmat seurakunnat löydät myös facebookista ja instagramista.

Uuden Virtaus -lehden pääset lukemaan myös digilehtenä täältä

pdf liite