Meijän keittiö – helppo tapa järjestää ruokailu

Meijän keittiö – helppo tapa järjestää ruokailu

Mitäpä, jos yhtenä iltana viikossa ei tarvitsisi huhkia hellan ääressä? Meijän keittiön ruokailu on tarkoitettu aivan kaikille. Ruokailu on keskiviikkoisin klo 17–18 Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Ruoan hinta on 3€/hlö ja alle 15-vuotiaat lapset syövät aikuisen seurassa ilmaiseksi. Ruoka on tavallista laktoositonta kotiruokaa ja ruokailussa on huomioitu myös kasvissyöjät. Meijän keittiö on kaikille tarkoitettu ruokailu, jossa tarjolla on kotiruokaa. Ruoan valmistavat vapaaehtoiset.

– Meijän keittiön idea lähti ajatuksesta helpottaa erityisesti perheiden arkiruokailua. Yhtenä iltana viikossa voi mennä syömään helposti kotiruokaa valmiiseen pöytään. Lisäksi yhdessä syömisen on todettu edistävän terveyttä ja ehkäisevä syrjäytymistä. Haluamme olla mukana myös edistämässä näitä asioita, kertoo diakoni Suvi Kervinen Kotka-Kymin seurakunnasta.

Tarjolla olevan ruoan voi katsoa etukäteen Meijän keittiön facebook-sivulta.

Tule mukaan tekijärinkiin!

Meijän keittiötä toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Joka viikko yksi ryhmä valmistaa ja tarjoilee ruoan. Olisitko sinä ja ystäväsi tai järjestösi halukkaita tulemaan mukaan toteuttamaan Meijän keittiötä?

Etsimme toteuttajarinkiin mukaan lisää innokkaita ruoanvalmistajia. Voit tulla kerran tai ottaa useamman vuoron, jokainen kerta on arvokas. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan valmistamaan ruokaa ota yhteyttä Suvi Kervinen, **@**  tai 044 725 9160

Meijän keittiö -kysely 2019

Meijän keittiön järjestäjät  toivovat kävijöiltään palautetta Meiijän Keittiön toiminnasta. Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa meijän keittiön sisältöön, ohjelmaan jne. Kaikki palautteet luetaan ja ne käsitellään nimettömänä. Vastausaikaa on toukokuun loppuun 2019 asti. Lue lisää