Tervetuloa hiljentymään ja rauhoittumaan Hiljaisuuden taloon!

Tervetuloa hiljentymään ja rauhoittumaan Hiljaisuuden taloon!

Hiljaisella viikolla Helilän seurakuntatalo muuttuu perinteiseen tapaan Hiljaisuuden taloksi. Talo on avoinna päivittäin 25.3.-31.3. klo 11-18.  Viikon Lounaslista:

Ma: Bolivialainen Kvinoakeitto. Ti: Etiopialainen kesäkurpitsakeitto. Ke: Japanilainen ramen. To: Ruokaa Pestherasta. Pe Kasvisseljanka ja La: Intialainen kasviscurry. Lounas 8€, sisältää myös kahvin ja kahvileivän.

Kauniisti koristeltu talo tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen. Viivi Lassyn valokuvanäyttely on esillä alakerran salissa. Lukusalissa on kirjoja, ja hiljaisuutta voi kokea myös piirtäen tai maalaten. Yläkerran sängyt odottavat lepääjiä, vaikkapa päiväunen merkeissä.

Joka päivä kello 12 pidetään ohjattu rukoushetki. Iltakuudelta voidaan siirtyä Kymin kirkon iltakirkkoon.

Seurakunnan vapaaehtoiset ovat koristelleet talon ja toimivat talon vahteina. Kahviossa on tarjolla makuja eripuolilta maailmaa, niiden maiden inspiroimina, joissa on seurakuntamme lähetystyön avustuskohteita. Lounasta tarjolla klo 11 eteenpäin, niin kauan kuin sitä riittää. Kahvion tuotto lähetystyön hyväksi.

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan taloon myös aukioloaikojen ulkopuolella. Asiaa voi tiedustella Tuomi Larvilta, 044 762 9488.