Häähumua! -häätapahtuma la 12.5. klo 14-19 Langinkosken kirkolla

Häähumua! -häätapahtuma la 12.5. klo 14-19 Langinkosken kirkolla

Ideat ja palvelut elämäsi juhliin! Tervetuloa häätapahtumaan Langingkosken kirkolle.
Häämessut klo 14-18
Häämusiikkikonsertti klo 18

Häämessuilta ideat ja palvelut juhliisi paikallisilta yrittäjiltä.

Tapahtuman aikana on mahdollisuus

• keskustella pappien ja kanttorien kanssa vihkitoimitukseen liittyvistä kysymyksistä

• varata kirkko vihkitilaisuutta varten (Kotkan, Kymin, Langinkosken tai Haapasaaren kirkko)

• tehdä esteiden tutkinta kesällä olevaa vihkimistä varten (Kotka-Kymin seurakunnan jäsenet).

Esittelyssä kirkko- ja vihkitiloja sekä hääpukunäyttely eri vuosikymmeniltä.

Klo 18 alkavassa häämusiikkikonsertissa seurakunnan kanttorit esittelevät

häämusiikkia. Luvassa on niin häämarsseja kuin vihkitilaisuuteen sopivaa muuta musiikkia.

Tervetuloa!

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Näytteilleasettajaksi häämessuille?

Kotka-Kymin seurakunta järjestää Häähumua! -häätapahtuman Langinkosken kirkolla lauantaina 12.5.2018 klo 14-18. Tapahtuma huipentuu klo 18 alkavaan Häämusiikki -konserttiin.

Tapahtumassa Kotka-Kymin seurakunnan kanttorit järjestävät perinteisen häämusiikkikonsertin jonka lisäksi mm. seurakunta kertoo kirkkovihkimiseen liittyvistä asioista ja hääpareilla on mahdollisuus varata kirkko tai tehdä esteiden tutkinta tapahtumassa sekä keskustella häistä pappien ja kanttorien kanssa. Esittelemme kirkko- ja vihkitiloja sekä luvassa on hääpukunäyttely eri vuosikymmeniltä.

Olemme rakentamassa Langinkosken kirkon Toivonsaliin lisäksi häämessuosastoa, johon toivotamme alueen yritykset tervetulleiksi mukaan esittelemään tuotteitaan/ toimintaansa ja rakentamaan yhdessä Kotkaan ihana häätapahtuma.

Esittelypaikan hinta on 10€/ yritys.
Sisältäen noin 4m2 kokoisen tilan, jossa on pöytä  (pöydän koko 120 x 75cm) ja kaksi tuolia.  Muut mahdolliset kalusteet esittelijä tuo itse.

Messuja pääsee rakentamaan la 12.5. klo 11 alkaen.

Esittelypaikkavuokrista kertyvä tuotto käytetään Kirkon Ulkomaanavun hyväksi.

Paikkavaraukset 16.4. mennessä osoitteeseen

**@**, 040 196 7567.