Tiedotelehti Virtaus

Tiedotelehti Virtaus

Kotka-Kymin seurakunnan ja Pyhtään seurakunnan tiedotelehti

Kotka-Kymin ja Pyhtään seurakunnat julkaisevat yhdessä Virtaus-lehteä. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa Kaupunkilehti Ankkurin välissä vuonna 2019. Lehti ilmestyy kolme kertaa kevätkaudella ja kolme kertaa syyskaudella. Lehdessä kerrotaan muun muassa seurakuntien ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja toiminnoista.

Virtaus -lehdellä haluamme viestiä yhä enemmän seurakuntien toiminnasta ja tapahtumista kotkalaisille ja pyhtääläisille. Virtaus – lehti vahvistaa ja tukee seurakuntien muuta viestintää.

Kotka-Kymin seurakunta julkaisee Virtaus – lehden lisäksi seurakuntalehti Osviittaa, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Kotka-Kymin seurakunnan kirkolliset ilmoitukset ilmestyvät keskiviikkoisin Kaupunkilehti Ankkurissa ja Pyhtään seurakunnan kirkolliset ilmoitukset Pyhtäänlehdessä kaksi kertaa kuukaudessa. Molemmat seurakunnat löydät myös facebookista ja instagramista.

Tästä linkki uusimpaan digilehteen

Alla lehti pdf-tiedostona