Päiväkerho on leikin lumoa ja yhdessäolon iloa

Päiväkerho on leikin lumoa ja yhdessäolon iloa

Päiväkerhossa lapset osallistuvat monipuoliseen toimintaan leikkien, tutkien, liikkuen, laulaen ja ihmetellen. Syksyllä 2018 alkaviin kerhoihin ilmoittaudutaan nyt!

Päiväkerhossa lapset osallistuvat monipuoliseen toimintaan leikkien, tutkien, liikkuen, laulaen ja ihmetellen. Päiväkerho on turvallinen ja lämmin paikka, jossa lapsi saa puuhastella muiden lasten kanssa. Päiväkerhotoiminnan tavoitteena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen yhdessä vanhempien kanssa. Myös hiljentyminen on tärkeää. Kerhossa lapsi saa uusia ystäviä ja hän oppii toimimaan muiden saman ikäisten lasten kanssa. Lapsi tutustuu kirkkovuoden juhliin ja Raamatun kertomuksiin. Kerhot ovat tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille.

Kotka-Kymin seurakunnassa järjestetään päiväkerhoja eri puolilla kaupunkia. Mukana tällä hetkellä toiminnassa on noin 150 lasta. Kerhot kokoontuvat 2-3 kertaa viikossa tarjoten lapsille monipuolista toimintaa. Ensi syksynä tarjolla on perinteisten päiväkerhojen lisäksi musiikkipainotteinen sekä luonto- ja liikuntapainotteinen päiväkerho.

Syksyllä 2018 alkaviin päivä- ja leikkikerhoihin ilmoittaudutaan nyt

Päiväkerhoihin otetaan vuonna 2014 syntyneitä ja sitä vanhempia lapsia. Kerran viikossa kokoontuviin leikkikerhoihin voivat ilmoittautua vuonna 2015 syntyneet lapset. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu Kotka-Kymin seurakunnan internetsivujen kautta 15.4.2018 mennessä. Kerhot perustetaan mikäli kerhoihin ilmoittautuu tarpeeksi lapsia.

Kerhoihin ilmoittautuminen:

www.kotka-kyminseurakunta.fi/5548-ilmoittautuminen-kerhoihin-2018-2019