Rippikoulu aikuisille alkaa

Rippikoulu aikuisille alkaa

Hei sinä aikuinen! Nyt on tarjolla rippikoulu! Kotka-Kymin seurakunta järjestää syksyllä erilaisia aikuisille tarkoitettuja rippikouluja. Ilmoittaudu! Rippikoulun ensimmäinen kokoontuminen keskiviikkona 5.9 2018 klo 18 Karhulan srk-keskuksessa.

Rippikoulu on perehtymistä elämän ja uskon kysymyksiin. Tämä voi toteutua nuoruudessa tai aikuisena. Useimmat käyvät rippikoulun 15 vuoden iässä, mutta joka vuosi noin 1000 suomalaista aikuista osallistuu luterilaisen kirkon rippikouluun.

Osa aikuisista tulee rippikouluun, kun suunnitelmissa on kirkkohäät. Joku on saanut kutsun kummin tehtävään, mikä edellyttää rippikoulua ja konfirmaatiota. Joku taas etsii elämänsä suuntaa ja tarkoitusta. Rippikoulu onkin hyvä mahdollisuus punnita elämän arvoja ja valintoja.Aikuisena voit käydä rippikoulun yksityisesti tai pienessä ryhmässä.

Useimmiten rippikoulu päättyy konfirmaatioon, mutta rippikoulun voit myös käydä tulematta konfirmoiduksi. Aikuisrippikoulu ei maksa mitään.

Kotka-Kymin seurakunta järjestää syksyllä erilaisia aikuisille tarkoitettuja rippikouluja. Rippikoulun aloitus: keskiviikkona 5.9 2018 klo 18 Karhulan srk-keskuksessa. Tule kuulemaan eri vaihtoehdoista, miten voi käydä rippikoulun aikuisena.

Lue lisää: https://www.kotka-kyminseurakunta.fi/7746-aikuisrippikoulu