Vuoden 2019 rippikoulut

Vuoden 2019 rippikoulut

Tervetuloa rippikouluun vuonna 2019!

Rippikoulu on vapaaehtoinen. Kuitenkin suurin osa kotkalaisista 15-vuotiaista käy sen vuosittain. Rippikouluun voivat tänä vuonna ilmoittautua vuonna 2019 viisitoista vuotta tai enemmän täyttävät Kotkan alueella asuvat nuoret.

Rippikoulussa on aikaa pohtia elämänkysymyksiä yhdessä muiden nuorten kanssa. Siellä on lupa hiljentyä, rukoilla ja kokea yhteyttä muiden kristittyjen ja Jumalan kanssa. Ripari on yhdessä kokemisen ja tekemisen paikka.

Valikosta löydät tarkemmat tiedot, mitä rippikouluja Kotka-Kymin seurakunta järjestää tulevana vuonna. Valittavanasi on päivärippikoulu ja rippileiri talvilomaviikolla sekä rippileirit kesälomalla Höyterin ja Ristiniemen kurssikeskuksissa. Valikosta löydät myös rippikouluilmoittautumisen ja siihen liittyvät ohjeet. Lue ohjeet huolella ennen ilmoittautumista.

Alla olevissa liitetiedostoissa on nähtävillä mm. koteihin lähetetty rippikouluesite ja muuta tärkeää rippikouluun liittyvää materiaalia.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!

Kotka-Kymin seurakunnassa rippikoulutyöstä vastaavat:

nuorisotyönohjaaja Mari Rahkonen (tavoitettavissa ma-to)

p.041 4626 222

pastori Elise Hasanen (tavoitettavissa ke-pe)

p.040 196 7547

ANTOISAA RIPPIKOULUAIKAA SINULLE JA PERHEELLESI!

pdf liite

RIPPIKOULUESITE 2019