Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluun

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluun

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluun on päättynyt. Olethan yhteydessä Mari Rahkoseen mahdollisimman pian jos sinulta on jäänyt ilmoittautuminen tekemättä ja haluat vielä tulla mukaan rippikouluun.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Valitse ilmoittautumislomakkeeseen 5 mieluisinta rippikouluvaihtoehtoa. Siihen, mihin rippikouluryhmään sinut sijoitetaan, vaikuttaa toiveesi lisäksi se, että koetamme saada kaikille leireille saman verran tyttöjä ja poikia. Kunkin rippikouluryhmän koko on 25 henkeä, eikä joustovaraa ole paljoa. Varauduthan siihen, että emme pysty välttämättä toteuttamaan ensimmäistä tai toistakaan rippikoulutoivettasi.

• Jos sinun on päästävä jollekin tietylle leirille, muista perustella toiveesi hyvin!

Voit toivoa pääsyä samaan rippikouluryhmään yhden kaverisi kanssa. Tämä tapahtuu niin, että toinen teistä ilmoittautuu ensin ja saa lomakkeen lähetettyään kaverikoodin, jonka toinen ilmoittaa oman ilmoittautumisensa yhteydessä, kohtaan kaverikoodi. Syötettyäsi kaverikoodin muista painaa nappia ”hae”!

• Voit tulla ilmoittautumaan yhdessä työntekijän kanssa Langinkosken kirkolle,  maanantaina 2.9.2018 klo.16-18 välisenä aikana.

• Omassa koulussasi on ripari-info, jolloin paikalla on seurakunnan rippikoulutyöstä vastaavia työntekijöitä. Silloin saat lisäinfoa rippikouluista ja ilmoittautumisesta. Infot ovat kouluilla viikoilla 33-34.

• Kaikkiin rippikouluihin kuuluu myös viikonloppuleiri/ennakkoviikonloppu. Varmistathan, että senkin ajankohta käy sinulle!

MUUTA TÄRKEÄÄ TIETOA

• Rippikouluun sisältyy lisäksi myös muita kokoontumisia syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana. Tiedon rippikouluryhmästäsi ja ryhmän kokoontumisista saat valintakirjeessä viikolla 42. Rippikouluryhmät kokoontuvat ensimmäisen kerran marraskuussa 2019.

• Leirimuotoisen rippikoulun ruokamaksu on 130€ ja päivärippikoulun 60€. Rippikoulu laskutetaan etukäteen ennen pidempää leirijaksoa/intensiivijaksoa. Jos perheelläsi on vaikeuksia maksaa rippikoulumaksua, otathan yhteyttä.

Huomaathan, että rippikoulun leirijaksoilta (päivärippikoulun ennakkoviikonlopusta ja intensiivijaksolta) ei voi olla pois! Jos sinulla on tiedossa ensi vuonna tärkeitä perhejuhlia, kisoja, harjoitusleirejä tai ulkomaanmatkoja niin katsothan, että ne eivät satu päällekkäin toivomiesi leirien kanssa.

URHEILIJAT/MUUT AKTIIVIHARRASTAJAT:

Tutki hakuvaiheessa tarkasti leirien päivämääriä ja sinun mahdollisia pelejä/kisoja/sellaisia tulevia tapahtumia joista et mielestäsi voi olla pois. Viikonloppuleiriltä/ennakkoviikonlopusta ja rippileiriltä/intensiivijaksolta ei voi olla pois minkään harrastuksen vuoksi. Siksi ole tarkkana.

Loka-marraskuun vaihteessa saat tiedon siitä mihin rippikouluryhmään sinut on valittu. Tässä vaiheessa kannattaa ilmoittaa valmentajalle kaikki rippikouluun liittyvien kokoontumisten päivämäärät, jotka sinulle annetaan tiedoksi. Näin valmentaja voi varautua etukäteen poissaoloosi pelistä/kisoista. Hän voi mahdollisesti vaikuttaa otteluohjelmaan niin, ettei pelejä/kisoja ole siihen aikaan kun olet leirillä (jos esimerkiksi samasta joukkueesta on monta samalla riparilla). Tämä informaatio helpottaa myös valmentajan työtä. Kerro myös valmentajalle siinä vaiheessa, että leireiltä et voi olla pois.

Huomioi myöskin lajisi mahdolliset maajoukkueleirit. Et voi ilmoittautumisvaiheessa tietää valitaanko sinut, mutta valitsemalla leirin niin ettei tule päällekkäisyyksiä pääset helpommalla.

Jos on yhtään epäselvyyksiä mikä leiri kannattaisi valita tai sinulle on paljon kisoja tms. tulossa niin olethan yhteydessä rippikouluista vastaavaan työntekijään, niin voidaan yhdessä katsoa ja muokata sopiva paketti. Jottei rippikoulu jäisi esteiden vuoksi käymättä.

Rippikoulutyöstä vastaavat työntekijät:

Mari Rahkonen (tavoitettavissa ma-to)

p.041 4626 222

Elise Hasanen (tavoitettavissa ke-pe)

Pappi

p.040 196 7547