Ukulele-kerho

Ukulele-kerho starttaa 6.9. - Ilmoittaudu mukaan!

Ukulele-kerho kokoontuu joka toinen torstai Kotkan seurakuntakeskuksen Takkahuoneessa klo 17-18.

Ukulele-kerhossa kokoonnutaan joka toinen torstai tunnin ajaksi viihtymään ukulele sylissä! Voit olla aloittelija tai jo alkeet osaava, koululainen, opiskelija tai jo työikäinen. Opetellaan yhdessä helppoja sointuja ja lauluja, iloisella asenteella ja rennolla otteella.

Jos et vielä omista omaa ukulelea, on kerhossa tarjota lainaksi seitsemälle soittajalle ukulele aina kerhon kokoontumisen ajaksi.

Kerho kokoontuu parillisina viikkoina torstaisin klo 17-18 Kotkan seurakuntakeskuksella Takkahuoneessa (Mariankatu 14, käynti sisäpihalta)

Viikoittain kokoontuva kaikille avoin ukulele-kerho starttaa 17.1.2019 Kotkan seurakuntakeskuksella klo 16.30-18.00! - ei ennakkoilmoittautumisia, tule silloin kun pääset.

Lisätiedot: kanttori Jenny Kallberg

Ilmoittautuminen on täynnä.

Valitettavasti tähän ryhmään ei voi enää ilmoittautua.

Mahdollisia peruutuspaikkoja tai lisäryhmiä voi tiedustella kanttori Jenny Kallbergilta!