Yhessä -illat

Yhessä -illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Langinkosken kirkolla vietetään jälleen Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa  kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Kotka-Kymin seurakunnan kappalaisen Tero Hietasen mukaan Yhessä -illat ovat olleet varsin suosittuja. Ensimmäistä kertaa viime syksynä järjestetyssä illassa oli jopa tungos, kun 150 henkeä saapui paikan päälle. Sen jälkeen illoissa on ollut 80–100 hengen joukko.

– Mukaan kyllä siis mahtuu, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä -illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi, Hietanen kertoo ja kannustaa viettämään iltaa ”yhessä”.

Kevään 2019 Yhessä illat

• pe 18.1. klo 18 Yhessä -ilta.  Puhujana Tero Hietanen. Teemana Uuden vuoden lupauksia. Juontajana Päivi Voima. Paljain jaloin -bändi.
  • pe 15.2.klo 18 Yhessä –ilta.  Teemana Kotka rukoilee -ekumeeninen rukousilta. Paljain jaloin -bändi.
  • su 10.3. klo 18 Yhessä –messu.  Messua toimittamassa mm. Tero Hietanen. Paljain jaloin -bändi.
  • Pe 12.4. klo 18 Yhessä –ilta  Musiikki- ja puhevastuussa Saviastiat -lauluyhtyeen väkeä.