Yhessä illat

Yhessä illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Langinkosken kirkolla vietetään jälleen Yhessä iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa  kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Kotka-Kymin seurakunnan kappalaisen Tero Hietasen mukaan Yhessä illat ovat olleet varsin suosittuja. Ensimmäistä kertaa viime syksynä järjestetyssä illassa oli jopa tungos, kun 150 henkeä saapui paikan päälle. Sen jälkeen illoissa on ollut 80–100 hengen joukko.

– Mukaan kyllä siis mahtuu, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi, Hietanen kertoo ja kannustaa viettämään iltaa ”yhessä”.

Kevään 2019 Yhessä illat

• pe 18.1. klo 18 Yhessä -ilta.  Puhujana Tero Hietanen. Teemana Uuden vuoden lupauksia. Juontajana Päivi Voima. Paljain jaloin -bändi.
  • pe 15.2.klo 18 Yhessä –ilta.  Teemana Kotka rukoilee -ekumeeninen rukousilta. Paljain jaloin -bändi.
  • su 10.3. klo 18 Yhessä –messu.  Messua toimittamassa mm. Tero Hietanen. Paljain jaloin -bändi.
  • Pe 12.4. Yhessä –ilta  Musiikki- ja puhevastuussa Saviastiat-lauluyhtyeen väkeä.