Yhessä-illat

Yhessä -illat syksyllä 2019

Koko perheelle suunnatut Yhessä illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Langinkosken kirkolla vietetään jälleen syksyllä Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa  kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Kotka-Kymin seurakunnan kappalaisen Tero Hietasen mukaan Yhessä -illat ovat olleet varsin suosittuja. Ensimmäistä kertaa järjestetyssä illassa oli jopa tungos, kun 150 henkeä saapui paikan päälle. Sen jälkeen illoissa on ollut 80–100 hengen joukko.

– Mukaan kyllä siis mahtuu, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä -illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi, Hietanen kertoo ja kannustaa viettämään iltaa ”yhessä”.

Syksyn 2019 Yhessä illat

• Su 15.9. klo 17 Yhessä –messu
    Mukana mm. Paljain jaloin & co –bändi.
    Teemana "Lähimmäinen"

• Pe 11.10. klo 18 Yhessä-ilta
    Mukana mm. Paljain jaloin&co –bändi.
    Teemana "Kuitenkin sinuun turvaudun"

• Pe 8.11. klo 18 Yhessä –ilta
    Mukana mm. Saviastiat –lauluyhtye.
    Teemana "Kotka rukoilee" – kristittyjen yhteinen rukousilta

• Su 15.12. klo 17 Yhessä –messu
    Mukana mm. Paljain jaloin&co –bändi.
    Teemana "Tehkää tie Kuninkaalle!"