Yhessä ilta pe 9.11. klo 18

Yhessä ilta pe 9.11. klo 18

Koko perheelle suunnatut Yhessä illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa. Seuraava Yhessä ilta pe 9.11. klo 18 alkaen Langinkosken kirkolla. Tervetuloa!

Langinkosken kirkolla vietetään jälleen Yhessä iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa  9.11. klo 18 alkaen. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita. Tulevan perjantain teemana on ”Miten voi uskoa, jos kukaan ei kerro”, ja vieraina Salla Riitahuhta ja Sami Kosola Kuusankosken Yläkerta-yhteisöstä.

Kotka-Kymin seurakunnan kappalaisen Tero Hietasen mukaan Yhessä illat ovat olleet varsin suosittuja. Ensimmäistä kertaa viime syksynä järjestetyssä illassa oli jopa tungos, kun 150 henkeä saapui paikan päälle. Sen jälkeen illoissa on ollut 80–100 hengen joukko.

– Mukaan kyllä siis mahtuu, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi, Hietanen kertoo ja kannustaa viettämään iltaa ”yhessä”.