Raamattu- ja rukouspiirit

Raamattu- ja rukouspiirit

Aikuistyön Raamattu- ja rukouspiirit syksyllä 2018

Maanantai

• Naisten raamattupiiri maanantaisin klo 18 Kotkan srk-keskuksen työntekijöiden kahvihuoneessa. Vetäjänä Mirja Pryke. 10.9. alkaen, parittomin viikoin.
  • Rukouspiiri maanantaisin klo 18 Kotkan srk-keskuksen Nuorten tila Arkussa. Vetäjänä Satu Timonen. 17.9. alkaen, parillisin viikoin.

Tiistai

• Raamattupiiri tiistaisin klo 18 Kotkan srk-keskuksen kokoushuone 3:ssa. Vetäjänä Ritva Kivelä. 11.9. alkaen, parittomin viikoin.

Keskiviikko

• Raamattupiiri keskiviikkoisin klo 13 Langinkosken kirkon kirkkotuvassa. Vetäjänä Anne Läheniemi. 5.9. alkaen, parillisin viikoin.
  • Raamattupiiri keskiviikkoisin klo 17 Karhulan srk-keskuksella. Vetäjänä Kari Ihatsu. 19.9. alkaen, parillisin viikoin.

Torstai

• Raamattupiiri torstaisin klo 16 Hovinsaaren toimitilassa (Runeberginkatu 2). Vetäjänä Merja Ruokonen ja Helena Tietäväinen. 6.9. alkaen, parillisin viikoin.

Lisätiedot:
Kari Ihatsu , aikuistyö