Kotkan kirkkojen kellot soivat Kansainvälisenä rauhanpäivänä

Kotkan kirkoissa soitetaan kelloja perjantaina 21.9. klo 19 osana eurooppalaisen kulttuuriperintövuoden tapahtumaa. Kuva: Seppo Sirkka

Kotkan kirkkojen kellot soivat Kansainvälisenä rauhanpäivänä

Kotkan, Kymin ja Langinkosken kirkot soittavat kirkonkelloja tulevana perjantaina klo 19 osana eurooppalaisen kulttuuriperintövuoden tapahtumaa.

Kotkan, Kymin ja Langinkosken kirkot osallistuvat tulevana perjantaina Yhteinen kirkonkellojen soitto – tapahtumaan. Kyseessä on eurooppalaisen kulttuuriperintövuoden tapahtuma, jossa kirkonkellot soivat Kansainvälisenä rauhan päivänä sadoissa kirkoissa ympäri Eurooppaa. Kotkassa ja muualla Suomessa kirkonkelloja soitetaan perjantaina 21.9. klo 19. Kirkonkellojen soittotapahtuma on lähtenyt liikkeelle saksalaisten kaupunkien liiton, Saksan evankelisen kirkon kulttuuritoimiston, Saksan katolisten Boniface-seuran sekä Saksan Kulttuuriperintökomitean toimesta.

Lisätietoja:
Anna-Tiina Järvinen