Alfa-kurssi Langinkosken kirkolla tiistaisin

Tapaamisissa on mahdollisuus saada uusia tuttavia ja suorittaa myös rippikoulu. Kuva on otettu viime vuoden Alfa-kurssin päätösjuhlasta. Kuva: Anni Sepponen

Alfa-kurssi Langinkosken kirkolla tiistaisin

Kurssille osallistumalla voi suorittaa rippikoulun. Seuraava tapaaminen on tiistaina 25.9. klo 17.30.

Langinkosken kirkolla kokoonnutaan tiistaisi-iltaisin pohtimaan elämän tarkoitusta, uskoa, Jumalaa ja muita elämän suuria kysymyksiä. Kristinuskon keskeiset aihepiirit ovat tapaamisissa läsnä, minkä vuoksi kurssi soveltuu hyvin myös rippikoulun suorittamiseen.
– Kurssilla saa etsiä ja epäillä, ja mukaan saa tulla sellaisena kuin on. Kurssi sopii myös heille, jotka kaipaavat tutustumista toisiin ihmisiin. Tapaamisissa keskustellaan pienryhmissä, ja kurssilaiset ystävystyvät usein keskenään, kurssia vetävä kappalainen Maarit Alhosaari kertoo.

Kurssi koostuu kymmenestä illasta. Jokainen kerta aloitetaan yhteisellä salaattiruokailulla, jonka aikana voi vaihtaa kuulumisia. Ruokailun jälkeen on puolen tunnin mittainen alustus illan aiheesta, minkä jälkeen siirrytään pienryhmiin. Kurssin ensimmäinen tapaaminen oli tiistaina 18.9, mutta kaikki halukkaat ehtivät vielä hyvin mukaan. Tapaamiset ovat tiistaisin klo 17.30 Langinkosken kirkolla. Ilmoittautuminen Päivi Ihatsulle, puh. 040 196 7505 tai **@**. Kurssi on maksuton.

Lisätietoja:
Maarit Alhosaari